dilluns, 6 d’abril del 2020

FI DEL SEGON TRIMESTRE!!!

Hola a tots i a totes!!!!! Aquesta setmana acabam el segon trimestre. I l'acabam de forma estranya, sense veure'ns, sense jugar, sense riure plegats... L'acabam des de casa, on hem passat les darreres setmanes, comunicant-nos a distància i trobant-nos (almenys a mi m'ha passat) a faltar molt!!!!!

Aquesta setmana tendreu les notes, les podreu consultar a través del Gestib... Aquestes notes ja estan posades des d'abans de començar el confinament. El què heu fet aquests dies a casa...no es recoeix en aquesta avaluació, ni tampoc ho podrem fer al tercer trimestre. Tal vegada no vos ho sembli, però, si a casa us heu portat bé, heu ajudat, heu col·laborat amb les tasques, heu jugat, cuinat i rigut amb família,...per a mi, l'objectiu està més que complert! Aquesta seria la nota més important de totes. Els aprenentatges més grans es donen en aquests tipus de situacions.

Penso que és important que aprenguem a treure allò positiu de tot el que ens porta la vida. SEMPRE en podem treure coses positives. Jo he après moltes coses aquests dies:

- He après que m'encanta la meva feina (més encara del que ja sabia) i trob a faltar els meus companys de Vialfàs, a tots vosaltres, el renou del pati, les classes, la normalitat, la rutina del dia a dia...

- He après a cuinar moltes coses que no havia fet mai!

- He endreçat bé la casa, he posat ordre. 

- He jugat, he rigut, he compartit molt de temps amb la meva família!!! També he fet esport!!!!!!!

- He après moltes coses relacionades amb les noves tecnologies!!!!!


I moltes coses més! Cada dia podem fer coses que ens facin sentir bé i ens ajudin a passar aquests dies a casa. Pensau que, quedant a casa, ens protegim a nosaltres i a tots els qui estimam.

Aprofitau aquests dies de Pasqua per fer coses que vos agradin. Revisau si teniu tasques pendents per fer o entregar (Mestre Arabí, Thatquiz, la prova de socials, corregir el control i el tema 10 de mates i dir-me la nota!, enviar-me una foto cuinant, una recepta escrita...) Si vos avorriu, al bloc hi trobareu l'enllaç als Edilims i als Problemes diversificats. També podeu llegir! Teniu accés a l'Eduteca.

Esper que ens tornem a veure aviat, que puguem tornar a les aules, vos envio una besada gegant i molts d'ànims! 

Seguiu així, que sou uns campions!!!!!!!!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada