dilluns, 23 de març del 2020

Bon dia a tots i a totes!!!

Com heu passat la primera setmana? Esper que vos cuideu molt i que faciliteu les coses a casa, ajudau molt i no doneu maldecaps als pares, ara vos necessiten més que mai!!!

Veureu que ja teniu tota la setmana programada al calendar, on penjam habitualment els deures. Vull dir-vos que no cal que vos angoixeu, anau fent feina, una mica cada dia, per estar entretenguts i que vos passi més aviat el temps a casa. Això significa que primer són les tasques de casa, AJUDAR en tot el que vos demanin, fer les coses ben fetes i no fer enfadar als pares i mares. 

Per a mi és igual o més important que, aquests dies, ajudeu a fer el dinar i/o el sopar, faceu el llit, netejeu la vostra habitació, poseu la rentadora... Veureu com no estareu avorrits!!!!!!

Aprofitau per passar temps en família! Mirau fotografies i vídeos de quan éreu petits, jugau a jocs de taula, feis una coca, endreçau un calaix,... hi ha mil coses a fer!

Per acabar, vos vull dir que vos trob molt a faltar, no sabeu com enyor la normalitat de la rutina diària,.. Cuidau-vos moltíssim, que això passarà aviat i ens podrem fer una forta abraçada en tornar a començar!!! Ànims i besades a tots!!!!!!!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada